KranioSakralTerapi - KST

En blid og behagelig behandlingsmetode, hvor jeg med udgangspunkt i lette og blide berøringer påvirker den del af centralnervesystemet, der er årsag til ubalancer og ubehag, som du kan føle i kroppen. Ved hjælp af de blide berøringer inviteres kroppen til at genfinde sin naturlige balance. Det betyder at kroppen får mulighed for at hele sig selv.

Da hvert menneske og dets krop er unik, er der ikke to behandlinger, der er ens. Men hver behandling tilpasses de ubalancer klienten kommer med. Det er derfor vigtigt med en kort samtale inden første behandling, hvor jeg ser på klientens kropsholdning samt hører klienten til, hvad der måtte være af spændinger rundt om i kroppen. Sammen med KST bruger jeg også bindevævsmassage, der tillige er en blid og effektiv behandling.

Om behandlingen

 

En behandling varer typisk mellem 40-60 min. Jeg vil undervejs i behandlingen bede dig om at stå sidde eller ligge, alt afhængig af hvor dine ubalancer sidder i kroppen. Oftest behandler jeg uden på tøjet, hvorfor jeg anmoder om, at man møder op i afslappet tøj uden for mange hårde syninger. Det kan være nødvendigt at behandle direkte på huden ved nogle teknikker, hvorfor jeg så beder klienten om, at tage tøjet af eller trække op eller ned, så behandlingen kan give det bedste resultat.

Som klient skal man være opmærksom på, at behandlingen arbejder videre i timerne efter behandlingen, så det kan være en god ide at slappe af resten af dagen, eller i hvert fald ikke være for fysisk aktiv. Helt op til 72 timer eller en uge efter kan man mærke at kroppen stadig arbejde. Nogle vil kunne mærke så store forandringer i kroppen, at det er nødvendigt for kroppen at omstille sig markant.

Jeg anbefaler, at man får min 2-3 behandlinger før man kan vurdere, om det efterfølgende har haft den ønskede effekt, da det kan sidde meget dybt. I nogle tilfælde er en enkel behandling nok, men det kan du, som klient bedst selv mærke.

 

Priser på KST

 

En behandling á 55 min koster 500 kr

En behandling á 75 min koster 650 kr

Tilkøb af mere tid á 15 min koster 150 kr, aftales inden behandlingen går i gang.

Klippekort til 5 behandlinger á 55 min koster 2300 kr.

Klippekort til 5 behandlinger á 75 min koster 3050 kr.

Klippekort til 10 behandlinger á 55 min koster 4500 kr.

Klippekort til 10 behandlinger á 75 min koster 6000 kr.