Ansigts Løftnings Terapi

Ansigts Løftnings Teknik (ALT) er en blid behandling, der afspænder og aktiverer muskler og væv. Hver klient har sin historie med, hvorfor der aldrig er to ens ansigter. Det er spændende at se de forandringer, der sker efter hver behandling.

ALT er udviklet af Stanley Rosenberg for mere end 25 år siden. Stanley er den første i Danmark der behandlede med Kranio Sakral Terapi, der jo hjælper hele kroppen. En af hans klienter efterspurgte noget godt for ansigtet, og det medførte, at han gennem studier af ansigtets muskler og væv udviklede teknikker, der medførte at ansigtet faktisk fik et løft. Det var ikke det der var tiltænkt behandlingen, men vi er mange, der er glade for den naturlige ansigtsløftning.

Intet er så dejligt som at se et ansigt i harmoni. Ansigtet husker alt, og mange følelser sidder gemt her, hvilket kan give ansigtet forskellige udtryk. Det kræver mange muskler at spænde negative følelser, som vist på billedet ved siden af, hvorimod det kun kræver to at smile og føle glæde.

ALT bearbejder alle muskler for at fjerne opbygningen af spændinger. I stedet for at være monoton i en negativ følelse, får vi kapacitet til at opleve alle de følelser, der hører til for at være 100% i live.

Om behandlingen

Et ALT-forløb består af 6 behandlinger af ca. 1 times varighed, hvor jeg bl.a. arbejder med Rosenberg teknik, der er en meget blid bindevævsmassage. Ved nogle af behandlingerne er det nødvendigt at sidde op, efterfulgt af afslapning på briksen, hvor der vil være ro og fordybelse.

Først aflæser jeg ansigtet for spændinger og evt. skævheder, så jeg ved, hvad jeg skal behandle hen imod. Selve behandlingen begynder med en gennemgang af huden og det underliggende bindevæv. Dernæst arbejdes der dybere i musklerne i ansigtet, hårbunden, halsen og ned til omkring kravebenet.

De første 5 behandlinger kommer omkring forskellige områder af ansigt hals og nakke, mens 6. behandling er en afsluttende behandling, hvor jeg samler op og behandler det, som jeg vurderer, og som du synes, har brug for mere behandling.

1. behandling; løsner hudens bindevæv, via meridianbaner på kraveben, skuldre, øverste del af ryggen og i ansigtet. Der laves straps, frigøres knogleled og arbejdes på ansigtssøm.

2. behandling; aktiverer/afspænder muskler i den øverste del af ansigtet - hovedbund, pande, øre og øjne.

3. behandling; aktiverer/afspænder muskler i den midterste del af ansigtet – øjne, næse, kunder samt øverste del af munden. 4. behandling aktiverer/afspænder muskler i den underste del af ansigtet – hals, kæbe og mund.

5. behandling aktiverer/afspænder muskler nakke, øverste del af ryggen og halsen.

6. behandling er en opsamling, hvor vi sammen finder frem til, hvad der trænger til behandling.

Der vil allerede være synlig effekt efter første behandling.

Priser på ALT

En behandling á 60 min koster 550 kroner

Klippekort til alle 6 behandlinger koster 3000 kroner